Utolsó módosítás 2021. júl. 17.
1.5 éves tenyészbikák eladóak

elado

1%

Újdonságok

Szakmai nap nagy érdeklődés mellett Kecskeméten

Kecskeméten, a Bajor Étteremben rendezett regionális szakmai napunk még az bekecsinél is nagyobb létszámú látogatót vonzott október 11-én, pénteken. Kiváló környezetben került sor a tagjaink, húsmarhatartók, charolais tenyészbika felhasználók

részvételével zajlott találkozóra. Bujdosó Márton elnök megnyitóját követően Gubán Gyula, a BKKM-i MAGOSZ elnöke köszöntötte a résztvevőket. A vidékfejlesztés terén várható kormányzati döntésekről Polai László, a vidékfejlesztésért felelős államtitkárság beruházási osztályvezetője beszélt. Ezt követően dr. Török Márton tartott érdekes előadást a charolais értékindexről, egyesületünk tenyésztésszervezés terén végrehajtásra kerülő legújabb fejlesztéséről. Az ebédet megelőzően ezüst fokozatú támogatóink: Krausz Zsolt a Készenlét Zrt.-t, Paczolay Gábor pedig az UBM-et mutatták be előadásaikban.

 

Délután ellátogattunk a Kecskemét déli határában lévő NPK Charolais Farm Kft.-be, amely kifejezetten nagy létszámú érdeklődőt vonzott. A kiváló kondícióban lévő francia tenyésztői típusú charolais törzsállomány kialakulásáról, a menedzselési technológiáról, tenyésztési elképzelésekről a tulajdonosok nevében Nagy Pál adott érdekes tájékoztatást. A látogatás befejezéseként Bujdosó Márton elnök köszönetet mondott a tenyészet bemutatásáért és gratulált az elért eredményekhez. Úgy gondolom, ezalkalommal is mindenki jó döntést hozott, aki részt vett a szakmai rendezvényünkön!

A látogatásról további képek honlapunkon találhatók és az előadások videói is hamarosan hozzáférhetők lesznek.