Utolsó módosítás 2020. febr. 25.
SIA - Párizs 2020

elado

Újdonságok

Vajdasági Húsmarha Konferencia Törökfaluban

Bálint Jenő, a Vajdasági Húsmarhatenyésztők Egyesülete elnöke kezdeményezésére 2018. június 8.-án ismételten, immár harmadik alkalommal került megrendezésre a Vajdasági Húsmarha Konferencia Törökfaluban, melynek

levezető elnöke a Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége elnöke, Nagy Miklós volt (a fotón látható). Többek között köszöntötte a rendezvényt Juhász Attila szerbiai mezőgazdasági államtitkár, valamint Ótott Róbert tartományi titkár is. Az egyesületünk részéről a rendezvényen tenyészetét bemutató előadást tartott Bujdosó Márton, az egyesületünk elnöke, dr. Domokos Zoltán ügyvezető „Önszerveződés, örökölhetőség, hatékonyság” tárgykörben beszélt. Egyesületünk több tagja is jelen volt a magyar nyelven zajló rendezvényen így például Anka István és Antal László, aki értékes tanácsaival segítette a rendezvény sikerét. Retter Zoltán az embriózás lehetőségeiről beszélt, a Szlovákiából érkező dr. Pomichal István pedig saját tapasztalatait foglalta össze előadásában.

 

A konferenciáról képösszefoglaló található a „Fotók” alkönyvtárban. (A csoportkép letöltést követően nagyobb felbontásban is megtekinthető.)