Utolsó módosítás 2024. febr. 12.
STV minősítés Akasztón

elado

1%

Ifj. Taskó József CV

Név: Taskó József

Születés hely, idő: Miskolc, 1985.09.07

Telefon: +36202499448

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Cím: 3450 Mezőcsát, Bethlen Gábor utca 16.

Tanulmányok

Felsőfokú tanulmányaimat a Szent István Egyetemen Gödölőn végeztem, mezőgazdasági mérnökként, állattenyésztési szakirányon.

Diplomamunkám címe: A Charolais Növendék Üszők Magyarországi tartárstechnológiája

2015-ben végeztem el a küllemi bírálati tanfolyamot

Beszélt nyelvek: angol középfok, német alapfok

Munkatapasztalat

A családom 1990-től dolgozik a mezőgazdaságban. A gyermeki éveim alatt szerzett tapasztalatok és élmények indítottak el azon az úton, amiről mai napig nem tértem le.

2006-tól főállásban a családi gazdaságunkban dolgozom. A kezdetektől fogva az állattenyésztés vonzott jobban, ezért kézenfekvő volt, hogy a 2004-ben elindult charolais tenyészetünk irányítására, szakmai kihívásaira fogok jobban összpontosítani. Ennek eredményeképpen jelenleg a 350 tehenet és annak szaporulatát számláló állományunkban én látom el a tenyésztési munkálatok szinte teljes spektrumát.

A Magyar Charolais Tenyésztők Egyesülete álltal pártfogolt mindkét fajta megtalálható tenyészeteinkben, a charolais és az aubrac is. 2015-től az én önálló tenyészetemhez tartozik teljes mértékben az aubrac állomány és a charolais egy része.

Személyes

Jelenleg Mezőcsáton élek feleségemmel és tízhónapos kislányommal.

Hobbijaim közé sorolható a futás, főzés, olvasás és minden, ami a húsmarhatenyésztéshez kapcsolódik. Érdekel minden, ami fizikával, innovatív technológiákkal, jövőkutatással, fejlődéssel kapcsolatos.

Hitvallásom, hogy az emberi élet értelme a fejlődés. Szeretnék az élet minden területén e szerint cselekedni.