34685-9104-0 adatok
Azonosító: |
HU 34685-9104-0 |
Sorszám: |
13. |
|||
Születési idő: |
2019. április 1. |
Fajta: |
||||
Születési súly: |
52 kg |
charolais |
||||
Szarvaltság: |
genetikailag szarvatlan (heterozigóta) |
|
||||
|
|
|
||||
Tenyésztő, tulajdonos: |
AgroQ Kft., Pénzesgyőr |
|||||
Kapcsolat: |
Sándor Roxána |
tel.: 20/614-3750 |
||||
Származás: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||
Apa: 29496* LAJOSMIZSEI PISZKOZAT MISA |
|||||||||||||
Anya: HU 32095-4609-0 |
|||||||||||||
Az egyed pedigréje megtekinthető a http://www.charolais.hu oldalon, az ’Egyedkereső’ menüpontban. |
|||||||||||||
|
|||||||||||||
Termelési adatok: |
|
|
|
|
|
|
|||||||
205 napos súly: |
0 kg |
|
205 napos súly index: 98,85 % |
||||||||||
400 napos súly: |
550 kg |
|
400 napos súly index: 98 % |
||||||||||
STV ellenőrzés hossza: 91 nap |
|
STV zárás dátuma: 2020. április 8. |
|||||||||||
Kora STV záráskor: |
373 nap |
|
Súlya STV záráskor: 516 kg |
||||||||||
Gyarapodás STV-ben: 1538 g/nap |
STV gyarapodás index: 93 % |
||||||||||||
Élősúlytermelés: |
1383 g/nap |
|
Élősúlytermelés index: 102 % |
||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||
Genomvizsgálati eredmények: |
|||||||||||||
Fülporcminta azonosító: MCTE 0004444 |
Laborszám: G748375 |
||||||||||||
Miosztatinok: |
F94L: 0 |
nem hordozó |
|||||||||||
|
Q204X: 0 |
nem hordozó |
|||||||||||
Szarvaltság (polled celtic gén): N/Pc |
hordozó (heterozigóta szarvatlan) |
||||||||||||
Szín (ezüst charolais szín gén): Dc/Dc |
homozigóta |
||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||
Ultrahangos adatok, herekörméret STV záráskor: |
|
|
|
|
|||||||||
P8 bőr alatti faggyúvast.: |
0,41 |
cm |
Rostélyos keresztmetszet területe: 87,94 |
cm2 |
|||||||||
Márványozottság: |
2,4 |
% |
|
Herekörméret (éves korra korrigálva): 35,83 |
cm |
||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||
Küllem: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||
Izomfejlettség összesített pontja: |
Vázfejlettség összesített pontja: |
||||||||||||
Funkcionális tulajdonságok összesített pontja: |
|
|
|
||||||||||
Első lábak korrektsége: |
|
|
Hátsó lábak korrektsége: |
|
|||||||||
|
|
|
|
|
|||||||||